Νέα

Pocket Pleasure Pink

Pocket Pleasure Pink

..

29,99€

Pocket Pleasure Purple
Pocket Pleasure Blue

Pocket Pleasure Blue

..

29,99€

7 Inch Multi-Speed Vibrator Silver
7 Inch Multi-Speed Vibrator Purple
7 Inch Multi-Speed Vibrator Pink
4 Play Couples Kit Purple
Remote Control Panties White

Το μεγαλύτερο και καλύτερο φυσικό κατάστημα και e-shop στην κατηγορία των ενήλικων ειδών

Η X-Spicy έχει ένα μεγάλο φάσμα εσωρούχων, ερωτικών παιχνιδιών, ειδών υγείας, ομορφιάς και περιποίησης, όλα διαθέσιμα για αποστολή μεταξύ 2 έως 5 εργάσιμων ημερών, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε μια από τις πιο δραστήριες και έμπειρες εταιρείες στον χώρο των ενηλίκων ειδών και η φιλοσοφία μας μέχρι και σήμερα παραμένει ίδια, να προσφέρουμε διακριτικά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών εμπλουτίζοντας τη σεξουαλικότητά σας με γνώμονα πάντα εσάς.


Εγγυημένη ασφάλεια και διακριτικότητα

Ψωνίζοντας online έχετε εξασφαλισμένη διακριτικότητα και ασφάλεια που επιθυμήτε. Χρησιμοποιούμε κουτιά ή φακέλους για να συσκευάσουμε τις παραγγελίες σας, τα οποία δεν αναφέρουν απολύτως τίποτα!Προτεινόμενα

TOYJOY LUBE WATERBASED 100 ML

TOYJOY LUBE WATERBASED 100 ML

Απαλό, υψηλής ποιότητας λιπαντικό βασισμένο στο νερό. Μια απαραίτητη επιλογή για μια φανταστική, μακράς διαρκείας λίπανση. Είναι 100% ασφαλές για χρήση με οποιονδήποτε τύπο υλικού..

9,99€

CLASSIC VIBRATOR RED MEDIUM

CLASSIC VIBRATOR RED MEDIUM

Χάρη στο ραφινάτο του σχέδιο, γίνεται ιδανικό για κολπική διείσδυση και εγγυάται τη μέγιστη απόλαυση. Το ήσυχο μοτερ του σας επιτρέπει να ελέγξετε την ένταση έτσι ώστε να φτάσετε σε αξέχαστους οργασμο..

19,95€

PHEROFEM EAU DE PARFUM 15 ml

PHEROFEM EAU DE PARFUM 15 ml

Διεγερτικό άρωμα με φερομόνες. Αποπλανήστε και ελκύστε άτομα του αντίθετου φύλου. Ένα μαγικό φίλτρο γλυκού πειρασμού. Για τις γυναίκες που τους αρέσει να δελεάζουν και να γοητέουν...

14,99€

PHEROMEN EAU DE TOILETTE 15 ml

PHEROMEN EAU DE TOILETTE 15 ml

Διεγερτικό άρωμα φερομόνης. Δίνει μια φρέσκια, αρενωπή οσμή χάρη στην οποία θα λάβετε κομπλιμέντα, χαμόγελα και μπορεί ακόμα να βρείτε το έταιρό σας ήμισυ...

24,99€

PASANTE MAGIC DELAY LUBE 75 ML

PASANTE MAGIC DELAY LUBE 75 ML

Ειδικό λιπαντικό βασισμένο στο νερό. Αυτή η μαγική φόρμουλα είναι σχεδιασμένη να σας κάνει να αντέξετε περισσότερο. Ασφαλές για χρήση με latex και latex-free προφυλακτικά.Ειδικό λιπαντικό βασισμένο στ..

24,95€

Καθαριστικό για δονητές και παιχνίδια Ενηλίκων TOYJOY TOY CLEANER SPRAY 150 ML

Καθαριστικό για δονητές και παιχνίδια Ενηλίκων TOYJOY TOY CLEANER SPRAY 150 ML

Καθαριστικό για δονητές και παιχνίδια ΕνηλίκωνΚαθαριστικό για δονητές και ερωτικά παιχνίδιαΤο καθαριστικό για δονητές πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό μέροςΗ TOYJOY Φαρμακείο Toy Cleaner είναι ένα ουσι..

9,99€Μεγάλες προσφορές κάθε εβδομάδα! Δείτε όλες τις προσφορές εδώ 


Προσφορές

  REALISTIC VIBRATOR REAL RAPTURE FLESH 9"