Πληροφορίες Παράδοσης


Η διαδικασία εκκίνησης της παράδοσης του προϊόντος ξεκινάει από την ημέρα που γίνεται η παραγγελία. Ο παραλήπτης πρέπει να έχει συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του για την τάχιστη εξυπηρέτησή του.

Το x-spicy δεν ευθύνεται για καθυστερήση παραλαβής των προϊόντων σε ημέρες αργίας, κακοκαιρίας ή άλλων τρίτων παραγόντων.

Η παράδοση ενός προϊόντος γίνεται ανάμεσα σε 2-5 εργάσιμες μέρες εκτός και αν δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη, οπότε και ενημερώνεται απ' ευθείας ο πελάτης μέσω τηλεφώνου ή email.


Ο Πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του Προϊόντος και επιστροφή χρημάτων του μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του.
Τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς τους.
Ο Πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με Courier (Γενική Ταχυδρομική) με χρέωση ανάλογη με το βάρος, την περιοχή και τον όγκο του δέματος.

Αν ο Πελάτης ακυρώσει μια παραγγελία όταν την έχει ήδη παραλάβει στο χώρο του, τότε ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.


Προσοχή: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 180 στη Δάφνη ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ.